Nasze marki

Wysokiej klasy narzędzia ręczne dla wymagających użytkowników. Produkowane w oparciu o nowoczesne materiały i technologie gwarantujące trwałość oraz niezawodność. Wysoka jakość potwierdzona i przetestowana w wielu rygorystycznych testach laboratoryjnych. 

Elektronarzędzia i akcesoria dla niezależnych i przedsiębiorczych. Produkty z optymalnym zestawem cech: wytrzymałej budowy, o mocnych silnikach, ergonomicznie zaprojektowane i w dobrej cenie. Przeznaczone do intensywnego użytkowania, przy obciążeniach bliskich profesjonalnym.

Polityka prywatności:

 

1. Dane osobowe:

 

Odwiedzanie naszych stron internetowych nie łączy się z koniecznością podawania jakichkolwiek danych osobowych w rozumieniu ustawy z dnia 29 sierpnia 1997 r. o ochronie danych osobowych. Nasze strony internetowe służą wyłącznie do zaprezentowania produktów oferowanych przez Grupę Topex. Za pośrednictwem naszych stron nie możecie Państwo dokonać ich zakupu. Jeżeli jednak chcielibyście się z nami skontaktować za pośrednictwem naszych stron internetowych, zostaniecie Państwo poproszeni o podanie swojego imienia, nazwiska oraz adresu poczty elektronicznej. Podanie imienia i nazwiska nie jest konieczne. Powyższe dane będą wykorzystywane przez Grupę Topex wyłącznie w celu odpowiedzi Państwu na nurtujące Was pytania. Dane te nie będą przekazywane żadnym osobom trzecim. Państwa dane mogą jednak zostać udostępnione Generalnemu Inspektorowi Ochrony Danych Osobowych w przypadku ewentualnej kontroli, a także innym organom Państwa gdy nakazują tego przepisy prawa.

 

2. Dane zbierane automatycznie:

 

Podczas Państwa wizyt na naszych stronach internetowych, automatycznie zbierane są dane dotyczące tych wizyt, tzn. adresy IP komputerów, z których korzystacie przy odwiedzaniu naszych stron, typ przeglądarki, typ systemu operacyjnego Waszych komputerów, lokalizacja itp. Powyższe dane wykorzystywane będą wyłącznie w celu analizy zachowań internautów podczas wizyt na naszych stronach internetowych, w tym do analizy informacji o sposobie korzystania przez Państwa z naszych serwisów, takich jak strony przez Państwa odwiedzane, czas trwania odwiedzin itp., a także do jak najlepszego zarządzania treścią na naszych stronach. Ponadto, ze względów technicznych, nasza witryna może wykorzystywać pliki „cookies", które służą identyfikacji Państwa przeglądarek podczas przeglądania naszych stron. Pliki „cookies" zapisywane są na Państwa komputerach i są wykorzystywane przez nasz serwer przy ponownym odwiedzeniu naszych stron. Dane zbierane automatycznie w żaden sposób nie pozwalają na identyfikację pojedynczych użytkowników.

 

3. Zmiana polityki prywatności

 

Grupa Topex zastrzega sobie możliwość zmiany powyższej polityki prywatności. Ewentualne zmiany zostaną podane na naszych stronach internetowych.

 

4. Kontakt

 

Podmiotem zbierającym Państwa dane jest „Grupa Topex Sp. z o.o." Sp. K. z siedzibą w Warszawie, ul. Pograniczna 2/4. W przypadku jakichkolwiek pytań w sprawie danych osobowych prosimy o kontakt przy wykorzystaniu formularza kontaktowego, znajdującego się na naszej stronie internetowej.

 

5. Prawa autorskie

 

Wszelkie zdjęcia, grafiki, teksty, prezentacje i inne dobra chronione prawem zamieszczone na naszych stronach internetowych podlegają ochronie prawa autorskiego. Jakiekolwiek ich kopiowanie, przetwarzanie, modyfikowanie oraz korzystanie z nich bez zgody właściciela praw autorskich jest zabronione. Wszelkie oznaczenia produktów prezentowanych na naszych stronach internetowych są zarejestrowanymi znakami towarowymi, korzystanie z nich bez zgody uprawnionych podmiotów jest zabronione.